BENIN

Velgørenhed / Charity


Donation til en lokal skole i Benin

Den frygtede Ebola sygdom forekom tæt på Benin og andre luft- og håndbårne sygdomme huserer i området. Derfor var, og er der, stor fokus på at optimere hygiejnen i dette fattige land.


Holte Rotary arrangerede derfor en velgørenhedskoncert i Holte Kirke i november 2014. Overskuddet på ca. 75.000 kr. fra koncerten gik ubeskåret til arbejdet med at sikre sundhedsfremmende tiltag for de fattige børn i Benin - specifikt til etablering af latriner, vandtank og håndvask faciliteter på Loko-Alankpé School i Benin. En lokal ansat for BØRNEfonden har sikret, at projektet blev igangsat og gennemført som aftalt og indenfor budgettet. 


Julekoncert 27. november 2016 i Holte Kirke

Skoler i det fattige Benin er i øvrigt præget af mangel på helt basale faciliteter og inventar. Det præger undervisningen af skolebørnene, der ofte ikke har bøger og andre skolematerialer. Derfor fravælger forældre ofte skolegang for deres børn og holder dem hjemme, så de i stedet kan arbejde for at bidrage til familiens forsørgelse.


Holte Rotary afholder derfor igen i år Velgørenhedskoncert til fordel for en lokal skole i Benin.


Overskuddet fra koncerten den 27. november 2016 går ubeskåret til arbejdet med at sikre den grundlæggende uddannelse og bekæmpelse af analfabetisme for de fattige børn i Benin – helt specifikt til bedre indretning af den fattige skole samt indkøb af skolematerialer og bøger. Læs mere

Copyright Rotary Holte © THEMCOM