Pressemeddelelse

Pressemeddelelse


21. maj 2019

Holte Rotary støtter grønlandske børn
- ved salg af billetter til Crazy Christmas Cabaret 2019


Holte Rotary Klub har sikret adgang til alle billetterne til forpremieren på det legendariske Crazy Christmas Cabaret i Glassalen i Tivoli fredag den 8. november. Forestillingen er denne aften et velgørenheds-arrangement til fordel for grønlandske børn


 ”Der er mange børn i Grønland der har sproglige udfordringer, fordi de hverken behersker grønlandsk eller dansk på et niveau, hvor de kan klare kravene i skolen og i samfundet” fortæller Holte Rotary Klubs nyvalgte præsident Per Ankær. ”Der er derfor behov for at stimulere børnenes sprog på et tidligt tidspunkt”.


Udvikling og indkøb af børnebøger
Holte Rotary - er sammen med andre Rotary Klubber - gået ind i et velgørenhedsprojekt, der støtter udvikling og indkøb af børnebøger i Grønland målrettet børn i alderen 4-5 år. Bøgerne forventes at have en betydelig positiv indflydelse på børnenes sprogudvikling, identitetsdannelse og tilknytning. Forskning viser tydeligt at børns tidlige sprogudvikling ikke alene påvirker deres læsefærdigheder, men også dæmper problemadfærd i skolen og senere i livet.


Velgørende indsats
”Vi ved at mange har en fast før-juletradition med at se Crazy Christmas Cabaret, så hvorfor ikke kombinere dette med en velgørende indsats for en målgruppe, der virkelig har brug for det” siger Per Ankær videre. ”Har man ikke set det før, er det bestemt også en uforglemmelig oplevelse. I årets forestilling ”The Three Brexiteers” bliver Alexandre Dumas’ ”De tre musketerer” forvandlet til et sjovt og satirisk musikalsk show om bl.a. adelsmanden David’Cameragnong og Maylady. Der er vist ingen tvivl om, at ”Brexit” bliver taget under kærlig behandling.


Ved at købe billetter gennem Rotary støtter man det grønlandske børnebogsprojekt; billetpriserne er de samme som sædvanlig. Vi har desuden mulighed for at øge indtægterne fra billetsalget gennem yderligere donationer fra Rotary Danmarks Hjælpefond og Rotary District Foundation.


Rotary står for det grønlandske bogprojekt i samarbejde med ’God Barndom’, der er en selvejende nonprofit institution, som samarbejder med fagpersoner ved familiecentre i Grønland.


Der er åbnet for billetsalget, og billetter til forpremieren på Crazy Christmas Cabaret 2019 kan allerede nu købes på: http://holterotary.dk/ hvor man også kan læse mere om forestillingen.

 

Nærmere oplysninger:
Per Ankær, Holte Rotary, per@a-travel.dk,

 

Holte Rotary
Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige mænd og kvinder, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer og udvide deres netværk.

 

Holte Rotary er en yngre klub, etableret i 2002. Vi er omkring 40 åbne, interesserede og engagerede medlemmer af begge køn i alderen 28 – 68 år. Alle er erhvervsaktive og har spændende job i private og offentlige virksomheder.  Vi mødes hver mandag kl. 17.30 – ca.19.00 på Restaurant Jægerhuset, Dronninggårds Alle 126, Holte.
Copyright Rotary Holte © THEMCOM