ccc

Crazy Christmas Cabaret 2019

- se forestillingen sammen med Rotary og støt grønlandske børn


                                                                           

                                                                         


                                                                         


Vores samarbejdspartnere:

Rotary står for det grønlandske bogprojekt i samarbejde med ’God Barndom’, som er en selvejende nonprofit institution, som samarbejder med fagpersoner ved familiecentre i Grønland.


Vi har mulighed for at øge indtægterne fra billetsalget til forpremieren den 8. november gennem yderligere donationer fra Rotary Danmarks Hjælpefond og Rotary District Foundation.

 

Vi håber, at mange vil støtte op om det gode formål, og derfor glæder vi os til at se så mange som muligt til forestillingen The Three Brexiteers.

Holte Rotary Klub har – i samarbejde med andre Rotary-klubber - sikret adgang til alle billetterne til forpremieren fredag den 8. november kl. 19.30. Crazy Christmas Cabaret forestillingen er denne aften et velgørenheds-arrangement til fordel for grønlandske børn.


Vivienne McKee er tilbage i Crazy Christmas Cabaret. Vivienne og hendes hold giver os et vidunderligt vildt og vittigt show fuld af skønne sange, skarp satire, dristige dansenumre, dansk hygge og først og fremmest – CRAZY COMEDY! Tag i år med på en sindsoprivende tur over Kanalen til Paris i forestillingen ”The Three Brexiteers”.Billetindtægterne går til et børnebogsprojekt i Grønland

Der er mange børn i Grønland der har sproglige udfordringer, fordi de hverken behersker grønlandsk eller dansk på et niveau, hvor de kan klare kravene i skolen og i samfundet. Derfor er der behov for at stimulere deres sprog på et tidligt tidspunkt.


Ved at købe billetter til Crazy Christmas Cabaret gennem Rotary, er du med til at støtte et børnebogsprojekt i Grønland målrettet børn på 4-5 år. Bøgerne forventes at have en betydelig positiv indflydelse på børnenes sprogudvikling, identitetsdannelse og tilknytning. Forskning viser tydeligt at børns tidlige sprogudvikling ikke alene påvirker deres læsefærdigheder, men også dæmper problemadfærd i skolen og senere i livet.


Copyright Rotary Holte © THEMCOM