FOREDRAG

Foredrag


Noget af det, der gør det sjovt at være medlem af Rotary er at arbejde sammen i teams om forskellige opgaver. I Rotary Holte har vi et foredragsudvalg på 3-4 personer, der mødes for at planlægge, hvad der skal foregå på de ugentlige møder for klubbens medlemmer. Vi tilstræber at have et mix mellem ude- og hjemmemøder, kaminmøder og ego-aftener.


På udemøderne tager vi på virksomhedsbesøg og ser og hører om forskellige arbejdspladser


På hjemmemøderne inviterer vi forskellige foredragsholdere til at holde indlæg om alt mellem himmel og jord. Emnerne kan f.eks. være samfundsforhold, kunst, økonomi, politik, klima – kun fantasien sætter grænser. Af tidligere foredragsholdere kan nævnes Uffe Elbæk, social- og indenrigsminister Karen Ellemand og adm. direktør Daniel Paetsch fra Sv. Michelsen Chokolade. 


Derudover har vi en række kaminmøder, hvor vi mødes til middag i medlemmernes private hjem, og ego-aftener, hvor et eller flere af klubbens medlemmer fortæller om sin virksomhed, sit arbejde og sig selv.


Omdrejningspunktet i foredragsudvalgets arbejde er at skabe rammer og indhold, der gør det fortsat interessant for medlemmerne at investere 1½ time af deres fritid, sammen med andre rotarianere, hver mandag aften.


Copyright Rotary Holte © THEMCOM