STUDENT I DK 2013/2014

Udvekslingsstudent i Danmark

Udvekslingsstudent 2013/14 i Danmark.

Paloma Servin fra Paraguay, født 1995

Jeg havde det mest fantastiske år i Danmark og jeg føler, at en del af mit hjerte hører til i Danmark nu.

Jeg fik så mange gode venner, mens jeg boede i Danmark. For det første fik jeg nogle fantastiske danske venner på Nærum Gymnasium, hvor jeg gik i 2. G, men jeg havde det også sjovt med alle udvekslingsstudenterne og vi mødtes ofte i Kongens Have for at snakke om, hvad vi oplevede i Danmark.

Mens jeg var i Danmark var jeg så heldig at komme med min klasse på studietur til New York og senere var jeg med min danske værtsfamilie i London. Jeg var også på Euro Tour med alle udvekslingsstudenterne rundt i hele Europa. Det var helt fantastisk. Min Rotary klub i Holte gjorde også rigtig meget for mig.

Danmark, jeg elsker dig og jeg glæder mig til at komme tilbage.