Pressemeddelelse

2.januar 2017

Rotary klub belønner lokal indsats

Torleif Røst fra Rotary Holte er udnævnt til Paul Harris Fellow

Torleif Røst fra Rotary Holte er udnævnt til Paul Harris Fellow, som er den fornemste udmærkelse, man kan opnå i Rotary. Hæderen er tildelt Torleif på grund af en ekstraordinær indsats for den lokale klub.

Torleif Røst har været medlem af Rotary Holte siden 2009. Den tidligere præsident er en ildsjæl, der står i spidsen for mange af klubbens mærkesager, bl.a. den traditionelle velgørenhedskoncert der holdes en gang om året i Holte Kirke. Koncerten involverer Ny Holte Skole og Børnefonden som samarbejdspartnere, og Torleif Røst er den absolutte drivkraft i dette projekt.

”Torleif viser omsorg for sine medmennesker, yder en stor indsats, uge for uge, måned for måned, år for år og sørger samtidig for synlighed lokalt i Rudersdal” sagde den nuværende præsident Jørgen Tarris i sin motivation for udnævnelsen. ”Torleif er en flot eksponent for Rotarys ”tre ben”, der omfatter velgørenhed, netværk og ungdomsudveksling - og han inspirerer og motiverer andre medlemmer i klubben til at være aktive”.

Gerne flere medlemmer

Selv siger Torleif Røst, ”Paul Harris Fellow-udnævnelsen er et stort klap på skulderen, som jeg er rigtig stolt af. Men i virkeligheden nyder jeg jo blot at være drivkraft i de forskellige projekter; det er sjovt når tingene lykkes, og når vi kan få medlemmerne til at arbejde sammen som et hold. I det kommende år håber vi at få endnu flere lokale medlemmer, så der vil jeg nok fokusere kræfterne fremover”.

Torleif Røst er 54 år, bor i Holte og arbejder som konsulent - med vægt på bilrådgivning - i den britiske virksomhed Jato Dynamics.

Nærmere oplysninger:

Rotary Holte, Jytte Wolff-Sneedorff, jw@sneedorff.dk, tlf: 40 94 27 06